Ochutnávka zabíjačkových specialit od opravdového řezníka, připravených tradičním způsobem. Gastronomická akce na našem hotelu spojená ještě s degustací ovocných destilátů od R. Jelínka.

Mikulášská domácí zabíjačka

Tradiční zabíjačkové speciality můžete v naší restauraci ochutnat první prosincový víkend od pátku 4.12. do neděle 6.12.
Vše připraveno řezníkem - profesionálem z doma vykrmeného pašíka, tedy toho nejkvalitnějšího biologického materiálu.
K zabíjačkovým dobrotám určitě patří bezvadně natočené pivo, a jiné u nás ani nenabízíme.
Ochutnávku vepřových specialit si můžete zpestřit ovocnými destiláty od R. Jelínka.

A když po zabíjačkových hodech nechcete pospíchat domů? Mikulášský pobyt máme nyní za "SUPER CENU"! Včetně snídaně formou švédského stolu a sauny nebo posilovny zdarma.