Dobrá restaurace na Vysočině

Tradiční i moderní kuchyně

Naši kuchaři dokážou připravit kuchyni domácí i exotickou. Každý den jsou v nabídce hotová jídla, minutky i netradiční recepty. Vždy a všechno z čerstvých surovin.Denní menu střídají v sobotu a v neděli víkendové speciality. Nebo nahlédněte do stálého jídelního lístku.

Pilsner Urquel, víno z Rakvic a slivovice od Rudolfa Jelínka

O kvalitách hotelové restaurace vás přesvědčí naši stálí dodavatelé nápojů:

Loga našich dodavatelů nápojů



Prohlédněte si nápojový lístek. Obsluhující personál vám ochotně poradí s výběrem.

Gastronomické akce i catering

Propojením restaurace a salonku dosáhneme kapacity 80 osob. Tyto dispozice umožňují pořádání rodinných i firemních oslav, rautů, svateb i večírků. Pro sezónní gastronomii, jako jsou například speciality na grilu, využíváme prostor letní zahrádky u Svratky.



Bereme stravenky i flexipasy